Δ.Τ. από την πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου: Συνέχεια του Δ.Τ της 4 Αυγούστου όπου ζητούσαμε από την κυβέρνηση και ειδικά από τον κ. Γεωργαντά Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων.

“Να παρέμβουν άμεσα, ώστε η βιομηχανία να σταματήσει αμέσως την επίδειξη ισχύος απέναντι στους αγρότες και να προστατευτεί η αγροτική οικογένεια, η οποία φέτος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής και της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης.”

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν κάνανε τίποτα αλλά αφήσαν η κατάσταση να εκτραχυνθεί σε βάρος των παραγωγών και υπερ των βιομήχανων.

 

Ενώ παράλληλα οι συνεταιριστικές βιομηχανίες όπως μας βεβαιώνουν αγρότες μέλη τους παραλαμβάνουν παρόλες της δυσκολίες. Και θα πληρωθούνε με 33 λεπτά.

Επειδή για το νομό μας το εισόδημα των ροδακινοπαραγωγών είναι ζωτικής – καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση μας.

Και λόγω του αυξημένου κόστους παραγωγής φέτος

Και λόγω της ακρίβειας πληθωρισμός 12%

Αλλά και της ενεργειακής κρίσης σήμερα και μελλοντικά

Και από την κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς βουλευτές δεν είδαμε κανένα αποτέλεσμα.

Καλούμε τους αγρότες και τους φορείς τους σε αγωνιστική ετοιμότητα εν όψη και της ΔΕΘ.

Επίσης καλούμε τους τρεις δήμους την περιφέρεια και τους επαγγελματικούς φορείς σε κοινή πορεία με τους αγρότες.

Για έκτακτη οικονομική ενίσχυση των αγροτικών οικογενειών που θα εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση και την συνέχεια της καλλιέργειας.

Αγρότες Αγρότισσες καθημερινά και σήμερα επιβεβαιώνεται ότι αυτή η κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί  τα δικά σας συμφέροντα αλλά των βιομηχάνων (κονσερβοποιοί, πάροχοι ρεύματος κ.α.)

Μια είναι η λύση, να φύγουν, γιατί είναι επικίνδυνοι και για την δημοκρατία και για τα εθνικά συμφέροντα.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή