Αρχική Ροή Ειδήσεων Άνοιξαν οι δηλώσεις για το βαθμολογούμενο prize money “ΛΑΟΣ ΒΕΡΟΙΑ OPEN”

Άνοιξαν οι δηλώσεις για το βαθμολογούμενο prize money “ΛΑΟΣ ΒΕΡΟΙΑ OPEN”

Για 3η χρονιά διοργανώνεται από την Γ’ Ένωση Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στις 6-11 Σεπτεμβρίου στα 5 green set γήπεδα του ΔΑΚ Μακροχωρίου, το βαθμολογούμενο τουρνουά τένις Ανδρών-Γυναικών “ΛΑΟΣ ΒΕΡΟΙΑ OPEN”, από τον «Ο.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με την υποστήριξη της καθημερινής εφημερίδας «ΛΑΟΣ». 

Στο “ΛΑΟΣ ΒΕΡΟΙΑ OPEN” μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι γεννημένοι το 2008 και πριν, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν βαθμούς για το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, αλλά και να διεκδικήσουν τα χρηματικά έπαθλα σε όλες τις κατηγορίες (μονά-διπλά-μικτά). 

Η μεγάλη επιτυχία του «ΛΑΟΣ ΒΕΡΟΙΑ OPEN» είναι οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα(έφτασαν πέρυσι τις 70), και αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος με την προσθήκη της κατηγορίας μικτών που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αφού είναι ελάχιστοι οι αγώνες μικτών στην Ελλάδα, αλλά και την διατήρηση των μικρών τελικών στα μονά με επιπλέον χρηματικά έπαθλα.

Έλα κι εσύ σε μια γιορτή του τένις στην ημαθιώτικη πρωτεύουσα παίξε και κέρδισε εμπειρία, εντυπώσεις, βαθμούς και prize money!!! Ήδη έχει ανακοινωθεί η προκήρυξη από την ΕΦΟΑ και ξεκίνησαν οι δηλώσεις.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή