Η καλοκαιρινή περίοδος είναι η εποχή των διακοπών, των τουριστικών ταξιδιών και των εκδρομών στη θάλασσα, αλλά για τους επαγγελματίες παίκτες αυτό δεν είναι λόγος να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα των στοιχημάτων. Πολλές αθλητικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται πάντα για το καλοκαίρι και μπορούν να αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με ευρεία και ποικιλόμορφη γκάμα όλων των αθλητικών γεγονότων του φετινού καλοκαιριού, δώστε προσοχή στον ιστότοπο Parimatch. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους bookmakers με άψογη φήμη που δέχεται στοιχήματα σε pre-match και live αθλητικό στοίχημα, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και υψηλές αποδόσεις.

Αθλητικό ημερολόγιο Αυγούστου 2022

Οι δύο πρώτοι καλοκαιρινοί μήνες ήταν γεμάτοι αθλητικά γεγονότα. Οι χρήστες θα μπορούσαν να στοιχηματίσουν σε χόκεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μηχανοκίνητο αθλητισμό, σκάκι, θαλάσσια σπορ, τένις, ποδηλασία, στίβο και πολλά άλλα αθλήματα. Ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας θα είναι εξίσου γεμάτος για τους οπαδούς. Τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν:

  • Τουρνουά ποδοσφαίρου: Bundesliga 2022-23, Ligue 1 2022-23, Premier League 22-23, UEFA Super Cup, La Liga 22-23, Serie A 22-23.
  • Τουρνουά χόκεϊ: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
  • Υγρός Στίβος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.
  • Στίβος: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.
  • Formula 1: Grand Prix Βελγίου.
  • Τένις: US Open 2022.

Αυτό το αθλητικό καλοκαίρι δεν θα αφήσει κανένα οπαδό αδιάφορο. Αλλά για να φέρει η καυτή αθλητική σεζόν όχι μόνο ευχαρίστηση, αλλά και χρήματα, παίξτε υπεύθυνα και ακολουθήστε τους κανόνες του επιτυχημένου στοιχήματος.

Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος χρήστης αυτό το καλοκαίρι

Για να μην αποτύχετε και να κερδίσετε χρήματα στα στοιχήματα, αρκεί να ακολουθήσετε τις απλές συμβουλές των ειδικών:

  • Ποντάρετε μόνο σε γνωστά αθλήματα. Είναι δύσκολο να προβλέψεις σωστά το αποτέλεσμα αν δεν κατανοείς τους κανόνες του αθλήματος.
  • Μην στοιχηματίζετε σε αγώνες όπου εμπλέκονται προσωπικά φαβορί. Είναι δύσκολο για έναν οπαδό να αξιολογήσει αντικειμενικά μια ομάδα ή έναν αθλητή για τον οποίο νιώθει συμπάθεια.
  • Κατανείμετε σωστά το bankroll. Οι αρχάριοι δεν πρέπει να ξεκινούν αμέσως με υψηλά πονταρίσματα με την ελπίδα να πετύχουν ένα μεγάλο τζάκποτ. Τα αρχικά επιτόκια δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 3% του συνολικού ποσού κατάθεσης, κάτι που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε σε επιπλέον κέρδη μακροπρόθεσμα.
  • Μην προσπαθήσετε να κερδίσετε πίσω τα χρήματά σας. Οι παίκτες που δεν έχουν αναλύσει τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα και προσπαθούν να ξανακερδίσουν αμέσως συχνά χάνουν ακόμη περισσότερα.
  • Μελέτη στατιστικών. Ακολουθήστε τις προβλέψεις των επαγγελματιών και κάντε προσεκτικά ανάλυση πριν τον αγώνα.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συστάσεις, μπορείτε γρήγορα να καταλάβετε πώς να παίξετε σωστά, ώστε να μην αποτύχετε. Για τους αρχάριους, το κυριότερο δεν είναι να κερδίσουν αμέσως το μεγάλο τζάκποτ, αλλά να μάθουν πώς να στοιχηματίζουν σωστά και να μην εξαντλούν ολόκληρο το bankroll από την αρχή.

Γιατί πολλοί καλύτεροι επιλέγουν την Parimatch

Η Parimatch είναι μια στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά για πάνω από είκοσι χρόνια. Ο στοιχηματισμός έχει άψογη φήμη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο. Στο site παρουσιάζονται περισσότερα από είκοσι αθλήματα, όλα έχουν μεγάλη γκάμα και πολλές αγορές στοιχημάτων. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές τόσο για τους λάτρεις των δημοφιλών αθλημάτων όσο και για όσους προτιμούν να στοιχηματίζουν σε πιο σπάνια αθλήματα. Κάθε νέος χρήστης του γραφείου λαμβάνει ένα μπόνους καλωσορίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παίξει και να κερδίσει περισσότερα με λιγότερη επένδυση. Οι τακτικοί παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης, να κερδίσουν γενναιόδωρα έπαθλα και κίνητρα. Το bookmaker δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε κάθε πελάτης να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.