Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ όρισε η οικογένεια Μπίκα, η οποία παρέμεινε ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ. 

Σύμφωνα με την απόφαση των μεγαλομετόχων, πρόεδρος και εκτελών χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου ορίστηκε ο Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, αντιπρόεδρος ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο Ημαθίας υπό τον πρόεδρό του Γιώργο Μπίκα, ταμίας ο ασφαλιστικός σύμβουλος Κώστας Σισμανίδης και μέλη ο επιχειρηματίας Γιάννης Σισμανίδης και ο γεωπόνος Μιχάλης Ανθουλάκης.

Στα… παλιά χρώματα

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι η “Βασίλισσα” θα ξαναφορέσει τα φυσικά της χρώματα, το βυσσινί και το μπλε. Οι άλλες δύο στολές θα είναι σε διαφορετικά χρώματα. Η μία θα είναι με επικρατέστερο το λευκό, και θα έχει δύο ρίγες βυσσινί και μπλε, ενώ η τρίτη, που δεν επιλέχθηκε ακόμη, θα έχει κίτρινο κατά πάσα πιθανότητα χρώμα, χωρίς να αποκλείεται και το ροζ.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή