Αρχική Ροή Ειδήσεων Μουσική συναυλία προς τιμή του Πολιούχου της Νάουσας Οσίου Θεοφάνους

Μουσική συναυλία προς τιμή του Πολιούχου της Νάουσας Οσίου Θεοφάνους

Δ.Τ.: Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας προς τιμήν του Πολιούχου Οσίου Θεοφάνους, τον οποίο η πόλη μας τιμά στις 19 Αυγούστου, διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στο πλαίσιο εορτασμού του Πολιούχου της Νάουσας, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με τον Φιλαρμονικό Σύλλογο Σκριπερού Κέρκυρας.

Ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού ιδρύθηκε το 1909 στο χωριό Σκριπερό που βρίσκεται 18 χλμ. της πόλης της Κέρκυρας. Είναι η τέταρτη κατά σειρά ίδρυσης μπάντα, από τις 20 συνολικά που δρουν στο νησί. Ο σκοπός ίδρυσής της ήταν και είναι η παροχή δωρεάν μουσικής παιδείας στους νέους της περιοχής και η συμμετοχή τους με την φιλαρμονική σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πλήθος κοινωνικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών και μορφωτικών εκδηλώσεων, ενώ πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 50 δημόσιες εμφανίσεις ετησίως με την μπάντα, την μπαντίνα (νεανική μπάντα) και τα σύνολα μουσικής δωματίου που λειτουργούν στη φιλαρμονική. 

Στην εκδήλωση θα συμπράξει μουσικά και η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας με γνωστές μουσικές συνθέσεις από το ελληνικό και διεθνές κλασικό ρεπερτόριο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 

επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή