Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου.

Είχε προηγηθεί ο αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον πατέρα Νικόλαο Παπαθεοδώρου.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους και δεσμεύτηκε ότι στόχος όλων είναι η ομάδα να δείξει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο τη νέα περίοδο στη Γ΄ Εθνική.

Παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας, η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο τέως δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τζουβάρας, τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας της ΠΑΕ Βέροια, Στέφανος Αποστολίδης και Στέργιος Διαμάντης, οι νομικοί σύμβουλοι Γιώργος Κωστής και Κώστας Πουλασουχίδης κ.ά.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τον Δημήτρη Βοτάρη.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή