Αρχική Ροή Ειδήσεων Εσπερινός και Λιτανεία στους δρόμους της Βέροιας για την θερινή πανήγυρη του...

Εσπερινός και Λιτανεία στους δρόμους της Βέροιας για την θερινή πανήγυρη του Πολιούχου της Αγ. Αντωνίου του Νέου

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της θερινής πανηγύρεως του Πολιούχου Βεροίας οσίου Αντωνίου του Νέου και της Προόδου του Τιμίου Σταυρού.

Πρiν τον Εσπερινό ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τον Τίμιο Σταυρό των Κομνηνών, που φυλάσσεται στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο. Τον Τίμιο Σταυρό προσκόμισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Σουμελά Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

Μετά το τέλος του Εσπερινού ακολούθησε πάνδημη λιτανεία της Λάρνακος με τα ιερά Λείψανα του οσίου Αντωνίου και του Τιμίου Σταυρού στους δρόμους της Βέροιας.

Μεταξύ των παρόντων στην πανήγυρη ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η αντιδήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή