ΔΤ από Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας: Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επέστρεψε! 

Οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, υποδέχονται μικρούς και μεγάλους φίλους, να διαβάσουν παλιές και καινούργιες ιστορίες, να εμπνευστούν, να εξερευνήσουν, να παίξουν με τη φύση, και μέσα από πρωτότυπες δράσεις να ανακαλύψουν νέες διαδρομές ανάγνωσης. Βασικό βιβλίο αφόρμησης για τα εργαστήρια που πρόκειται να υλοποιηθούν είναι «Τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, ένα κείμενο ορόσημο στην ελληνική λογοτεχνία και παιδαγωγική, πάντα επίκαιρο και «ζωντανό».

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους… γιατί τα καλοκαίρια στη Βιβλιοθήκη είναι πάντα όμορφα!!

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://registrations.libver.gr/ από το Σάββατο 30/07/2022 στις 09:00 π.μ..

Οδηγίες για τη χρήση του συστήματος εγγραφών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα εργαστήρια επιθυμούν

 και αντιστοιχούν στην ηλικία τους.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.

Τρίτη 2 Αυγούστου, 10.00-11.00 το πρωί

«Διαδρομές στη φύση».

 

Τα παιδιά γνωρίζουν τη φύση μέσα από μυρωδιές, μαθαίνουν για τους σπόρους «ταξιδευτές», και αφηγούνται τις ιστορίες αυτών των διαδρομών. Με τον Γιώργο Ρουκά. Για παιδιά 6-9 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 

Τετάρτη 3 Αυγούστου, 10.00-11.00 το πρωί

«Πειρατικές διαδρομές».

Τα παιδιά προσεγγίζουν το θέμα της πειρατείας και παίρνουν μέρος σε ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού ακολουθώντας μυστικές διαδρομές μέσα στη βιβλιοθήκη. Με την εκπαιδευτικό Έλενα Αντωνιάδου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή