Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας, για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022: “Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση, καλή σταδιοδρομία! 

Να απολαύσετε αυτή τη μαγική διαδρομή, χωρίς ποτέ να ξεχάσετε ότι η αιτία αυτού του μοναδικού ταξιδιού ήταν το ότι θέσατε έναν στόχο και οργανώσατε την προσπάθειά σας γύρω από αυτόν! 

Στο άνοιγμα του «παραθύρου στην γνώση» και στην κατανόηση του κόσμου μας, οι συμπαραστάτες σας έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο. Η οικογένεια σας και ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα σας στήριξε, σας προετοίμασε, σας εμψύχωσε στα δύσκολα και σας έδωσε όλα τα εφόδια για την ακαδημαϊκή διαδικασία. Αξίζουν και αυτοί συγχαρητήρια γιατί καταφέρνουν, από το «παρασκήνιο» πολλές φορές, να συγγράψουν το σενάριο της ατομικής σας επιτυχίας.

Είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά που δοκιμάστηκαν στις Πανελλήνιες, ανεξάρτητα από το βαθμολογικό αποτέλεσμα. Η επιτυχία είναι το σημαντικό μεν επιστέγασμα της προσπάθειας σας, αλλά και οι αποτυχίες και οι κακοτοπιές δεν αναιρούν ούτε την προσπάθεια ούτε το ποιοι είστε και το τι μπορείτε να κάνετε. Συνεχίστε να παλεύετε για να φτάσετε εκεί που εσείς θέλετε, εκεί που ονειρεύεστε. Με ενθουσιασμό και με επίγνωση ότι οι αποτυχίες είναι υλικά για την επιτυχία και τη νίκη!”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή