ΑΠΟΨΗ: Παρείσφρησε και στα μέρη μας η πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τα επικοινωνιακά σόου προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Δράστης σε τοπικό επίπεδο ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος 3 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ. και λίγους μήνες πριν από την εκδίωξή της, ανακάλυψε το κτήριο της ‘Αμάλθεια’ Α.Ε. Και τι έκανε; Το γνωστό σόου του αρχηγού του. Πήρε αγκαζέ κάποια φιλικά στην κυβέρνηση golden boys, μαζί με πρόθυμους και επιρρεπείς στο παραμύθιασμα αυτοδιοικητικούς και ανακάλυψαν εκ νέου τον τροχό στον κόμβο της Κουλούρας!

Έτσι, ανακοινώθηκε με χαρά και καμάρι ότι το Τελωνείο Βέροιας θα μεταφερθεί στο εγκαταλελειμμένο κτήριο της πρώην περιφερειακής αγοράς Κουλούρας. Χωρίς κανέναν σχεδιασμό, χωρίς καμία μελέτη, χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα, χωρίς καμία ντροπή.

Τριάντα και πλέον χρόνια απόλυτης εγκατάλειψης του συγκεκριμένου χώρου, με τη θλιβερή του εικόνα να μαρτυρά τις ευθύνες όλων όσων κυβέρνησαν. Κι άλλα τρία χρόνια υπό τη σκέπη του αρμόδιου Υφυπουργού Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας –κατά τα άλλα- κ. Βεσυρόπουλου, ο οποίος αντί να το κάνει «σημαία» για τον τόπο του από την πρώτη μέρα της θητείας του, το ξέχασε, το απαξίωσε, του γύρισε την πλάτη. Και αντί σοβαρής αυτοκριτικής, συγνώμης ή ακόμη και παραίτησης, τι ακούσαμε; Απροσδιόριστα, πρόχειρα και γενικόλογα προεκλογικά πυροτεχνήματα.

Δεν είναι απλώς αδιάφοροι, ανίδεοι και ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν και θα φύγουν!

Αντώνης Μαρκούλης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή