Αρχική Ροή Ειδήσεων Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στην Ημαθία

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη στην Ημαθία

Τη Δευτέρα 26/7  πραγματοποιήθηκε  περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα  Στολτίδη  μαζί με στελέχη της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ  στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στο ΓΝ Βέροιας . Κατά την επίσκεψη  έγινε συνάντηση με τον υποδντη του Κ.Υ Αλεξάνδρειας κ.Γιάννη Σεϊμένη και τον διοικητή του  Γενικού Νοσοκομείου  Βέροιας κ. Πλιογκα Ηλία.

Παράλληλα έγινε συνάντηση με μέλη του ΔΣ της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών  Ημαθίας και  του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας.

Στη συζήτηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα  δημόσιου συστήματος υγείας και τα προβλήματα των εργαζομένων  γιατρών ,νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού  τα προβλήματα διογκώνονται , οι καθυστερήσεις για τη νοσηλεία των ασθενών  εντείνονται  με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά  στρώματα  να καταφεύγουν  στις ιδιωτικές  δομές  βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να βρουν την υγεία τους.

Αναφέρθηκε στο  νέο ΕΣΥ  που προωθεί  ακόμα περισσότερο τα συμφέροντα των  επιχειρηματιών στην υγεία μέσα από τα ΣΔΙΤ. Τέλος   σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα είναι με κάθε τρόπο και κάθε μέσο δίπλα στους εργαζόμενους στην υγεία  .

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή