Στη Βέροια βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, προκειμένου να σκηνοθετήσει σκηνές που θα γυριζόταν στην περιοχή της Μπαρμπούτας, για την τηλεοπτική σειρά του OPEN “Κόκκινο Ποτάμι 2“. 

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7) είχε δοθεί και ραντεβού για τους τοπικούς εθελοντές βοηθητικούς ηθοποιούς για τα γυρίσματα! 

Ωστόσο, συνέβη κάτι απρόσμενο! Το φορτηγό που μετέφερε όλο τον εξοπλισμό των γυρισμάτων (κάμερες, φώτα κλπ) κλάπηκε μπροστά από ξενοδοχείο στην Ξάνθη, ξημερώματα της Δευτέρας (25/7), γύρω στις 03.30! Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι, πέρα από την αναστάτωση και την μεγάλη οικονομική ζημιά, ήταν να αναβληθούν τα γυρίσματα στη Βέροια για την Τρίτη (26/7) νωρίς το μεσημέρι. 

Ο Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στο OPEN το πρωί της Δευτέρας, έδωσε τα στοιχεία του οχήματος, ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ 1447.

Εκλάπη μπροστά στο ξενοδοχείο που μέναμε” σημείωσε ο σκηνοθέτης. “Όποιος μας βοηθήσει θα αμειφθεί” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή