Δελτίο Τύπου: Δυστυχώς δεν πρόκειται για “αστοχία”, αλλά για συνειδητή επιλογή. Την ώρα που ο εμπορικός κόσμος του Δήμου μας βιώνει την οικονομική κρίση με τραγικές συνέπειες, ο Δήμος μας συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική της εξυπηρέτησης “ημετέρων”, με την διαδικασία της κατάτμησης και των απευθείας αναθέσεων. 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ανατίθεται στην ίδια εταιρεία, που μόλις προ έτους είχε και πάλι επιλεγεί και μάλιστα με προφανή προκλητική υπερκοστολόγηση των “προϊόντων”. 

Έφτασε  η πολιτική αναισθησία στο σημείο ο Δήμαρχος να αποδέχεται  δήθεν ενημέρωση μόλις προχτές, από ομάδα επιχειρηματιών του κλάδου, για το ποιες επιχειρήσεις υπάρχουν στον Δήμο μας!!! Οποία ντροπή, να μην γνωρίζει ο Δήμαρχος ενός τόπου τις επιχειρήσεις του και να ενημερώνεται στον έβδομο χρόνο λειτουργίας για την ύπαρξή τους!

Δύο τινά. Αν μεν ειλικρινώς δεν γνωρίζει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ηλεκτρονικών του Δήμου μας, θα είναι ομολογία ανικανότητας! Αν γνωρίζει, θα είναι ομολογία υποκρισίας και υπεκφυγής ανάληψης της ευθύνης.

Είναι προφανές ότι ξέρει… Απλά θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποκρίνεται τον ανήξερο… Κατώτερος των περιστάσεων.

Αποχωρίσαμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι δεν θέλουμε πλέον να γινόμαστε έστω και κατ΄ ελάχιστο συνένοχοι στην γελοιοποίηση των θεσμών και στην νομιμοποίηση της αυθαιρεσίας. 

Έπεται συνέχεια…

Παύλος Παυλίδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Συνδημότες”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή