Δελτίο Τύπου από ΟΚΑΝΑ: O Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Αθ. Θεοχάρη, επισκέφτηκε, σήμερα 21/07/2022, στο Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας «Πρόσβαση» όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο, κα Καρατζιούλα και τη διεπιστημονική ομάδα, στο νέο χώρο του κέντρου. 

Πραγματοποιήθηκε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, όπως η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου, οι παρεμβάσεις που υλοποιεί στην κοινότητα και η κάλυψη των τοπικών αναγκών που επιτυγχάνονται μέσω των δράσεών του.  

Η συζήτηση συμπεριλάμβανε ανατροφοδότηση σχετικά με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα  και στον τρόπο με τον οποίο έχει, έως σήμερα, αξιοποιηθεί από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης. 

Τέλος, από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ., κ. Θεοχάρης τόνισε τη σημασία του νέου Ενιαίου Κανονισμού Λειτουργίας, ο οποίος έχει ήδη διαμορφωθεί και στην παρούσα φάση βρίσκεται στο τελικό στάδιο εγκρίσεων.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή