Αρχική Ροή Ειδήσεων Ο κατήφορος πρέπει να τελειώνει! (του Αντ. Μαρκούλη)

Ο κατήφορος πρέπει να τελειώνει! (του Αντ. Μαρκούλη)

Δήλωση του Αντώνη Μαρκούλη: Με fake news, τεχνητές εντάσεις και συκοφαντίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να ανακόψει τη διαρκή της φθορά, αφού τόσο στα θέματα οικονομίας (π.χ. τα αστεία ποσά του power pass, με αλώβητο ακόμη τον μηχανισμό αισχροκέρδειας του Χρηματιστηρίου Ενέργειας) όσο και δημοκρατίας, αδυνατεί να πείσει. Επικοινωνιακά τεχνάσματα, φανατισμός και μισαλλοδοξία έχουν μπει στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, με καθαρή ευθύνη του Μητσοτάκη.

Κορυφαίο δείγμα αναξιοπιστίας, η δήθεν θεσμική προσήλωσή του στον χρόνο των εκλογών. Που ασφαλώς καταντά γελοία όταν την επικαλείται ένας πολιτικός που λειτουργεί μονίμως ενάντια στους θεσμούς σε όλα τα επίπεδα: από την αδιαφανή διαχείριση της πανδημίας και την εργαλειοποίηση της επιτροπής ειδικών, μέχρι τη στοχοποίηση εισαγγελέων και δημοσιογράφων που διερευνούν σκανδαλώδεις υποθέσεις.

Οι πρόσφατες ακροδεξιές αναφορές περί «μύθου» του Πολυτεχνείου και η άκρως συκοφαντική σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση στον Real FM, είναι αλλόφρονες ενδείξεις ενός συστήματος εξουσίας σε αποδρομή. Σε συνδυασμό με τη θλιβερή εξέλιξη της υπόθεσης Λιγνάδη, είναι η κορυφή ενός παγόβουνου που όλο και ψηλώνει επικίνδυνα, υπονομεύοντας ωστόσο όχι μόνο την πορεία της κυβέρνησης, που ήταν δεδομένο ότι θα αποτύχει παταγωδώς, αλλά και την πορεία της χώρας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να σταματήσει να κάνει κακό. Με δημοκρατικές διαδικασίες αυτό σύντομα θα σταματήσει, ό,τι και όσα κι αν ισχυρίζονται οι δημοσκοπήσεις και τα fake news του αρρωστημένου συστήματος Μητσοτάκη. Ο κατήφορος πρέπει να τελειώσει.

Αντώνης Μαρκούλης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης 

του  ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή