Μήνυμα του απερχόμενου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Αθανάσιου Παπαδόπουλου:

Αγαπητές & αγαπητοί συνάδελφοι & συνεργάτες, αγαπητοί γονείς & μαθητές,

Μετά από μία διετή πορεία στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, μια διαδρομή δημιουργική αλλά και με πολλές και πρωτόγνωρες δυσκολίες, απότοκο της πανδημίας και των συνεπειών της σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας, ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω. 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και ευλογία που ο Θεός με αξίωσε να υπηρετήσω την εκπαίδευση και από αυτή τη θέση. Οι εμπειρίες, η γνώση αλλά και η αγάπη που εισέπραξα αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση του διετούς αυτού έργου.

Η αμεσότητα στην επικοινωνία και η συνεχής παρουσία μου στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας για την επίλυση προβλημάτων που ανέκυπταν υπήρξαν η προτεραιότητα και ο βασικός στόχος κατά τη διάρκεια της θητείας μου. 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους στενούς συνεργάτες μου στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε., όλα τα στελέχη και τους εκπαιδευτικούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα. Θεωρώ ότι συνέβαλαν όλοι στη αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Αγκαλιάζοντας καινοτόμες μορφές διδασκαλίας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις τις εποχής (πανδημία) και συνέχισαν την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, όταν όλοι οι τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής είχαν παραλύσει.

Να ευχαριστήσω φυσικά και τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι βοήθησαν στην υλοποίηση των στόχων μας. Χωρίς την άοκνη προσπάθειά τους δεν θα ήταν δυνατό να διαχειριστούμε με επιτυχία τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν.

Άψογη υπήρξε και η συνεργασία μας με την πολιτική ηγεσία, τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο και τους βουλευτές της Ημαθίας,  τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, όλους τους αιρετούς εκπροσώπους και των τριών Δήμων, τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και θεσμικούς παράγοντες με σκοπό την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό, τους ευχαριστώ θερμά.

Δεν θα μπορούσα να μη μνημονεύσω την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του κ. Κόπτση Αλέξανδρου είτε από τη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας είτε από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, καθώς και του κ. Μπαχαράκη Θωμά Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας. Χωρίς τη δική τους συνδρομή και αρωγή, θα ήταν πραγματικά σχεδόν αδύνατη η ευόδωση των προσπαθειών μας.   

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, για την πατρική αγάπη με την οποία αγκάλιασε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα και την ολόπλευρη στήριξή του σε κάθε προσπάθειά μας.

Η διοίκηση έχει συνέχεια και εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή