Ακόμα μία ακύρωση προγραμματισμένης συναυλίας – παράστασης (χωρίς εμφανή λόγο) σημειώθηκε στην Ημαθία, αυτή τη φορά στη Βέροια και συγκεκριμένα η συναυλία του Γιώργου Αλκαίου, που επρόκειτο να γίνει στις 20 Ιουλίου 2022 στο θέατρο άλσους. 

Πριν μια εβδομάδα αδικαιολόγητα ακυρώθηκε η παράσταση “Η Πόρνη από πάνω” με την Κατερίνα Διδασκάλου στη Νάουσα. 

Από την άλλη, πριν 10 μέρες, λόγω κακοκαιρίας, ακυρώθηκε η παράσταση “Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα“, χωρίς να οριστεί νέα ημερομηνία, αλλά τότε τουλάχιστον υπήρχε λόγος. 

Σχόλιο 

Όσο δεν δίνονται πειστικές (ή έστω τυπικές) απαντήσεις για τους λόγους ακύρωσης μιας προγραμματισμένης παράστασης – συναυλίας, πάντα στο μυαλό μας θα είναι η σκέψη ότι “δεν τους έκατσε η αρπαχτή, με βάση την προπώληση“. 

Για να τελειώνουμε με την ασέβεια όσων νομίζουν ότι η… επαρχία μπορεί να είναι απλά μια “ξεπέτα” ανάμεσα στα κενά τους. Να δείχνουν σεβασμό, έστω μέσω κάποιας αιτιολόγησης για την ακύρωση, για να λαμβάνουν και τον αντίστοιχο σεβασμό από εμάς. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή