Μπορεί ο πρωθυπουργός να… πάγωσε τα σενάρια των εκλογών και έτσι το καλοκαίρι θα είναι πιο… ήσυχο από ειδησεογραφικής απόψεως (θεωρητικά), ωστόσο αποφασίσαμε να τηρήσουμε το ραντεβού μας για επιστροφή μετά από δύο Κυριακές που πήραμε… άδεια, παρά τις εισηγήσεις από φίλους και συνεργάτες για παράταση των διακοπών! 

Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση, για αυτό και επιλέξαμε την μέση λύση, οι μεν σταθεροί ή κατά διαστήματα συνεργάτες της έκδοσης πήραν… άδεια, ωστόσο η εφημερίδα, έστω και με λιγότερες σελίδες, θα βγαίνει όλο το καλοκαίρι (με κάποιες «αποδράσεις» ίσως, αν χρειαστεί). 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στο 17ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria, σε… summer edition. Στις σελίδες διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα επικαιρότητας, ειδήσεις του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και την… πάντα παρούσα μόνιμη στήλη “ex-Αιρετικά”, στην τελευταία σελίδα. 

Καλή σας ανάγνωση και όσοι ξεκινάτε τώρα διακοπές, ζήστε τις στιγμές, μακριά από κινητά, tablets, social media και άλλες… κακές συνήθειες του χειμώνα!

Δείτε το φύλλο:

 

  

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή