Αρχική Ροή Ειδήσεων Εκδρομή στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας

Εκδρομή στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο Όμιλος Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας

Από το Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας: Άλλη μία πενταήμερη εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας, 27/06/2022-01/07/2022 αυτή τη φορά στην όμορφη Μάνη, στην πλευρά της Λακωνίας και Μεσσηνίας. Με πολύ καλή διάθεση και μία πολύ όμορφη παρέα από παλιούς και νέους φίλους του ομίλου, γεμάτους διάθεση να γνωρίσουν νέα μέρη και να μοιραστούν κοινές εμπειρίες, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας,  για το ταξίδι μας. 

Προορισμός η Σπάρτη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην καστροπολιτεία του Μυστρά. Δέσαμε κορδόνια και ξεκινήσαμε την ανάβαση στα λιθόκτιστα μονοπάτια της Ιστορίας. Συνεχίσαμε στην όμορφη Μονεμβασια, το μαγευτικό διαμαντάκι της Πελοποννήσου. Αρεόπολη και σπήλαιο Δειρού. Στο βάθος του Λακωνικού κόλπου φτάσαμε στο Γύθειο. Συνεχίσαμε για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα. Επισκέψεις κάναμε στην Μεθώνη, Πύλο και Φοινικούντα. Την επιστροφή την συνδυάσαμε με μία μεγάλη επίσκεψη στην αρχαία Ολυμπία της Ηλείας.

Το Δ.Σ του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Βεροίας και η Πρόεδρος Κατερίνα Γαλίκα, οφείλει ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα μέλη του Συλλόγου, για άλλη μία φορά που μας εμπιστεύτηκαν και ήρθαν στην συντροφιά μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι απ΄την πλευρά του Συλλόγου μας πράξαμε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί κι αυτή η εκδρομή και να μείνει αξέχαστη. Ενέργειες σαν αυτή φανερώνουν την μεγάλη ευαισθησία που διακρίνει τα μέλη μας και μας γεμίζει χαμόγελα και ευγνωμοσύνη για το έργο που προσφέρουμε εθελοντικά και με αγάπη…… (Με τα έσοδα της  “εκδρομής στη γη της ελιάς” θα δοθούν τα τρόφιμα για το μήνα Σεπτέμβριο στις οικογένειες του Ομίλου).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή