Αρχική Ροή Ειδήσεων Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού (ΦΩΤΟ)

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού (ΦΩΤΟ)

Από τη Μητρόπολη Βέροιας: Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην πανηγυρίζουσα γυναικεία Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο και εξέφρασε τη χαρά του, γιατί λειτούργησε για πρώτη φορά ως Μητροπολίτης στην Ιερά Μονή, η οποία αποτελεί ιερό προσκύνημα της Αγίας Κυριακής όχι μόνο για την Ημαθία αλλά και για την Πιερία, και ευχαρίστησε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την πρόσκλησή του να συμμετάσχει στην ιερά πανήγυρη και να συλλειτουργήσουν.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ευχαρίστησε  από καρδίας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο, για την παρουσία του, η οποία λάμπρυνε την πανήγυρη της Ιεράς Μονής και αναφέρθηκε στην εικοσαετή διακονία του ως Πρωτοσύγκελος της Αποστολικής Μητροπόλεως Βεροίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος ευσεβών πιστών κατέκλυσε την Ιερά Μονή για να εορτάσει τη μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακής και να προσκυνήσει τη θαυματουργό της εικόνα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή