Τακτική συνεδρίαση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Βέροιας, στις 12-7-2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30,  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Πτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας 50.200 χιλιάδων πτηνών πάχυνσης του Α.Ξυδόπουλου, σε εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου»

2) Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στα υπ’ αριθ. 332, 337, 360, 727, 728, 729, 732, 733 & 866(τμήμα) εκτός σχεδίου γεωτεμάχια του αγροκτήματος Βέροιας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ Α.Ε.»

3) Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αριθ. 191  εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Κομνηνίου στην εταιρεία με την επωνυμία «ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.»

4) Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση ή μη εισόδου-εξόδου στο υπ’ αριθ. 372δ εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Ταγαροχωρίου στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΡΕΑΣ Α.Ε. & Β.Ε.»

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή