Από το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: “Δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων για την Ψυχική Υγεία, αξιοποιώντας τις κρυφές μας δυνάμεις παρέα με την Ψυχολόγο μας Χρύσα Μπέκα, οι οποίες μας απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να βρίσκονται στο εγώ μας, αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο ΕΜΕΙΣ!

Ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Λαζό και τους συνεργάτες του για τον υπέροχο χώρο που μας φιλοξένησε “Έπαυλις” (Ανοίξεως, πρώην Κάστρο), καθώς και για την παρουσία τους τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Τσαχουρίδη, τον Αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη, την εκπρόσωπο του Βουλευτή Ημαθίας Τάσου  Μπαρτζώκα, τους εκπροσώπους των Συλλόγων Μ.Αμ.Α, “ΕΡΑΣΜΟΣ”, τον Διευθυντή του 5 ΓΕΛ Βέροιας και τους καθηγητές του προγράμματος ERASMUS. 

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και με την υπόσχεση ότι θα ξαναενώσουμε τα μονοπάτια μας.”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή