Αρχική Ροή Ειδήσεων Στη Φινλανδία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Νέων ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Στη Φινλανδία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Νέων ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Στο τριήμερο 1 με 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο Ελσίνκι της Φινλανδίας οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Νέων για άτομα με αναπηρίες και η επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν μεταξύ των τεσσάρων αθλημάτων, στα οποία εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα. 

Μετά από τις φετινές συμμετοχές τους σε διεθνή τουρνουά ΑμεΑ της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (ITTF) η Ευανθία Μπουρνιά από τις κλάσεις των ατόμων σε αμαξίδιο και η Μαρία Καΐπη από τις κλάσεις των ορθίων, αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κι έζησαν μία ακόμα πολύτιμη εμπειρία. 

Η Μπουρνιά έφτασε κιόλας στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ομαδικό. Επικεφαλής προπονήτρια για την επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν η ομοσπονδιακή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Ελευθερία Νταουντάκη και βοηθός της προπονητής ο βεροιώτης Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, Τεχνικός Διευθυντής του «Εν Σώματι Υγιεί» Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή