Σε κλίμα ενθουσιασμού και με πάρα πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου ο “Χορός του Δάσους 2022” που οργάνωσε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στο Προσκοπικό  Κέντρο Καστανιάς Βερμίου.

Η προσέλευση του κόσμου που ανέβηκε στην Καστανιά για να απολαύσει τη δροσιά, την ομορφιά του τοπίου, το γλέντι, την φιλία, την χαρά και ξεγνοιασιά ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και ήταν μεγάλη.

Η συνάντηση ξεκίνησε επίσημα στις 20:00 στον υπαίθριο εξωτερικό χώρο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελήθηκε με πλούσιο ρεπερτόριο η μουσική κομπανία «Εντεύθεν» και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συμμετέχοντες τραγούδησαν και χόρεψαν με ιδιαίτερο κέφι ως αργά τη νύχτα.

Στη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και κλήρωση πολλών δώρων που προσέφεραν δωροθέτες, συμβάλλοντας στην πρωτοτυπία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Πασσιάς», τον συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμονας», την «Γραμματικόπουλος bakery», τους Μύλους Αδελφών Οικονομίδη, το πρατήριο Shell – Τσέλιος στην οδό Σταδίου. Θερμές ευχαριστίες, στην κ. Γιάννα και την κ. Πόπη για την διαρκή και ανεκτίμητη προσφορά τους. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους της ΄Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας που στήριξαν την πραγματοποίηση του «Χορού του Δάσους» που έχει γίνει πλέον θεσμός από το 1998 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους «Αργυροί Φοίνικες», αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης και η κ. Μπαχούμη – Θώμογλου Αγγελική ως εκπρόσωπος του βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Χαιρετισμό έστειλαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας κ. Δημήτρης Μαναράκης.

Και του χρόνου με υγεία !!

  • «Αργυρός φοίνικας» είναι η μέγιστη τιμητική διάκριση που απονέμεται σε Πρόσκοπο για διακεκριμένες και εξέχουσες υπηρεσίες που προσέφερε στην Προσκοπική Κίνηση και την κοινωνία.
  • Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας τον Σεπτέμβριο οργανώνει πανηγυρική επετειακή συνάντηση για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς. Όλος ο Προσκοπικός κόσμος και φίλοι είναι προσκεκλημένοι.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή