Αρχική Ροή Ειδήσεων Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τη διάθεση καυσόξυλων στο Δήμο Νάουσας

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τη διάθεση καυσόξυλων στο Δήμο Νάουσας

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τη διάθεση των καυσόξυλων σε δικαιούχους από την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, η οποία θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022. Η διανομή ξυλείας αφορά σε 160 δικαιούχους, η ποσότητα ανά δικαιούχο θα είναι 6χκμ. και η τιμή για τα 6χκμ. καυσόξυλων θα είναι 120 ευρώ.

Οι δικαιούχοι δημότες θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες τρεις κατηγορίες: α) πολύτεκνοι με συνολικό εισόδημα (ή τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες) έως 17.000€, β) ΑΜΕΑ και ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω με συνολικό εισόδημα έως 10.000€, γ) έγγαμοι μακροχρόνια άνεργοι άνω των δώδεκα μηνών με συνολικό εισόδημα (ή τεκμαρτό για τους ελεύθερους επαγγελματίες) έως 10.000€, δ) συνταξιούχοι ΟΓΑ με συνολικό εισόδημα έως 10.000€.

Εξαιρούνται τα μέλη δασικών συνεταιρισμών καθώς και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δασών και οι κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων που λαμβάνουν μερίδα συνιδιόκτητου δάσους.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή, η οποία θα οριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας. Περισσότερες πληροφορίες: Σκόδρα Ευμορφία, τηλ. 23323 50344.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή