Με τον υπαίθριο διορθόδοξο Αρχιερατικό Εσπερινό στο Βήμα του Απ. Παύλου, στη Βέροια, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των ΚΗ’ Παυλείων.

Στον Εσπερινό συγχοροστάτησαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, με την συμμετοχή Μητροπολιτών και Επισκόπων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού. 

Εκ μέρους των πολιτικών αρχών, ήταν παρόντες ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, ο διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Πύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Στο τέλος του Εσπερινού μίλησε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τους υπόλοιπους αρχιερείς για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις πολλαπλές κρίσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, μαζί με τις συνέπειες αυτών των κρίσεων, καθώς η διαχείριση των κρίσεων ήταν και το κεντρικό θέμα του επιστημονικού συνεδρίου των ΚΗ Παυλείων.

Εκ μέρους των Αρχιερέων αντιφώνησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος

Δείτε σχετικό βίντεο (διαθέσιμο σε λίγο) και πλούσιο φωτορεπορτάζ (πατώντας στο εικονίδιο) 

Υπαίθριος Εσπερινός Βήμα Απ. Παύλου - Βέροια - MyAlbum

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή