Του Αντώνη Μαρκούλη

Ακόμη ένα εξόφθαλμο άθλιο προεκλογικό πυροτέχνημα η κυβερνητική εξαγγελλία για κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Μετά από έναν χρόνο αδιαφανών και ακραία υψηλών χρεώσεων στους ανυποψίαστους πολίτες, η κυβέρνηση επιτέλους ανακάλυψε το πρόβλημα και σπεύδει να το λύσει με τον συνήθη τρόπο της: ασύστολα ψεύδη και επικοινωνιακά τρικ. 

Η πολυδιαφημισμένη, ωστόσο ψευδεπίγραφη και υποκριτική, ελάφρυνση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αποδεικνύεται τελικά ανύπαρκτη για τους καταναλωτές, καθώς το κόστος της ρήτρας θα ενσωματώνεται στην τιμή χρέωσης!

Έτσι, νοικοκυριά κι επιχειρήσεις παραμένουν και για το επόμενο διάστημα στο έλεος της κερδοσκοπίας της ΔΕΗ και της ανυπαρξίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού οι τιμές της λιανικής δεν αποσυνδέονται από τις διακυμάνσεις στη χονδρεμπορική αγορά.

Η κυβέρνηση που επί έναν χρόνο επέτρεπε τα υπερκέρδη στη ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους, κάνοντας ακραία την ακρίβεια και εφιαλτική την καθημερινότητα των πολιτών, ενόψει εκλογών βαπτίζει το κρέας ψάρι προσπαθώντας να παραπλανήσει τους πάντες. Το ψάρι όμως βρωμάει από το κεφάλι. Το τέλος του Μητσοτάκη είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αντώνης Μαρκούλης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή