Παρουσία συγγενών και φίλων, η καλή συνάδελφος δημοσιογράφος Κάτια Παπαϊωάννου και ο αστυνομικός Πέτρος Ταγιάνογλου  το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 βάπτισαν τον πρωτότοκο γιος τους, στον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων (Παλιά Μητρόπολη) Σερρών.

Και το όνομα αυτού… Βασίλειος! 

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η σύζυγός του, δικηγόρος επίσης, Λιάνα Γκεντσίδου

Ο μικρός Βασίλης, ήταν… κύριος! Κοινωνικός και ήσυχος, φαινόταν να απολαμβάνει την όλη διαδικασία και δεν τον πείραξε καθόλου που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του! 

Στο γλέντι που ακολούθησε δε, έδωσε – μαζί με τον πατέρα του – ρεσιτάλ, ειδικά όταν χόρεψαν μαζί… το πρώτο τους ζεϊμπέκικο! 

Γιατί στις Σέρρες; Διότι μαμά και νονά κατάγονται από την περιοχή και βρέθηκαν στη Βέροια μεν ως… νύφες, αλλά δεν παύουν να αγαπούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους!

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν, φυσικά, πολλοί Βεροιώτες, από συγγενείς και φίλους, μέχρι μέλη της θεατρικής ομάδας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας “Τα Καθάρματα” (Αντ. Τσιτλακίδης, Ε. Τσαπαροπούλου, Απ. Μοσχόπουλος) που συμμετέχουν η Κάτια και η Λιάνα, ο Αντώνης Μαρκούλης, συνάδελφοι των γονιών του νεοφώτιστου (αστυνομικοί και δημοσιογράφοι) και πολλοί άλλοι.

Η Κάτια και ο Πέτρος είναι δύο πολύ αξιόλογα παιδιά και εμείς στο InVeria.gr τους αγαπάμε πολύ! Για αυτό και οι χαρές τους είναι και… χαρές μας!

Καλότυχος, λοιπόν, ο μικρός Βασιλάκης και να τον καμαρώσουν οι γονείς του όπως αυτός θέλει!

 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή