Αρχική Ροή Ειδήσεων Μαθητική επίδειξη «Νέοι Σολίστες» στη Νάουσα

Μαθητική επίδειξη «Νέοι Σολίστες» στη Νάουσα

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 το βράδυ στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΚΗ’ Παυλείων, η μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, με τίτλο: «Νέοι Σολίστες».

Στην αρχή, ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εξαιτίας του Πανηγυρικού Εσπερινού των Αγίων Πάντων στην ομώνυμη πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Βεργίνης.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η Γραμματέας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Μαρία Χαλδαιοπούλου, συμμετείχαν μαθητές των τμημάτων Βυζαντινής, παραδοσιακής Οργάνων, Μονωδίας, Κιθάρας, Βιολιού και Πιάνου και παρουσίασαν μουσικά κομμάτια που διδάχθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή