Σχόλιο του Τάσου Μπαρτζώκα στα social media με αφορμή την κακοκαιρία που προκάλεσε πολλές ζημίες σε καλλιέργειες του Νομού Ημαθίας:

“Στην χθεσινή μου επίσκεψη στο Ροδοχώρι και το Γιαννακοχώρι συζητήσαμε για τις πρόσφατες κακοκαιρίες και για τις εκτεταμένες ζημίες, που αυτές προκάλεσαν. Δυστυχώς, καλλιέργειες που ήταν προς συγκομιδή, έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι έχει πληγεί, τόσο το μέγεθος της παραγωγής αλλά και αυξάνεται και το κόστος συγκομιδής και φυτοπροστασίας.

Με τους συμπολίτες μου παραγωγούς έχουμε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, η οποία διαρκώς ενισχύεται. Για να αποτρέψουμε αυτή τη φορά να επαναληφθούν φαινόμενα άδικων αποζημιώσεων!

Τους ευχαριστώ θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και μαζευτήκαμε, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον τόπο μας!”

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή