Μια όμορφη επίδειξη ακροβατικής γυμναστικής επεφύλασσαν οι αθλήτριες και αθλητές της Ακροβατικής του ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής (17/6/2022), στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας. 

Οι αθλήτριες και αθλητές των αγωνιστικών και των υπολοίπων τμημάτων του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα… Acro Party που τα είχε όλα! Χορό, κέφι, απαιτητικές εκτελέσεις ασκήσεων και αγωνιστικά προγράμματα με τα οποία διακρίθηκαν οι αθλήτριες του Συλλόγου, αλλά και πολλά χαμόγελα! 

Στην καλοκαιρινή επίδειξη του ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος στην αρχή της εκδήλωσης έκανε σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε αγώνες στην Πρέβεζα και ευχήθηκε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν μια μέρα να καταφέρουν να αποκτούν πολλές διακρίσεις, για να κάνουν περήφανη την πόλη!

Μετά το τέλος της επίδειξης αποδόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές του Συλλόγου και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη περίοδο!

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή