Δ.Τ.: Πολύ καλή παρουσία είχε η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Δέσποινα Πασίδου (κατ. παγκορασίδων Α’) με την Εθνική μας ομάδα, στο Μεσογειακό κύπελλο κολύμβησης (COMEN CUP) το οποίο διεξήχθη στη Λεμεσό της Κύπρου στις 3 – 5 Ιουνίου. 

Η Ημαθιώτισσα αθλήτρια πήρε την 5η θέση στα 200μ. ύπτιο και έβαλε ένα λιθαράκι για την 2η θέση της χώρας μας στην γενική βαθμολογία. Στους αγώνες συμμετείχαν δώδεκα χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος, Σερβία, Ισραήλ, Μαρόκο, Βέλγιο, Αλβανία, Μάλτα, Κόσσοβο, Β. Μακεδονία) και  πήραν μέρος ο πρώτος/η αθλητής/τρία από κάθε χώρα σε κάθε αγώνισμα.

Να θυμίσουμε ότι η Δέσποινα έλαβε το εισιτήριο  για την πρώτη της αποστολή με την Εθνική ομάδα κολύμβησης, με την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα  στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 02:23.27, κατά τη συμμετοχή της στην διεθνή διοργάνωση «38α ΝΙΟΒΕΙΑ».

Ως σύλλογος είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η αθλήτριά μας Δέσποινα Πασίδου φόρεσε και τίμησε τα εθνικά μας χρώματα και της ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες! Το σίγουρο είναι ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να διακριθεί και στο μέλλον. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή