Αρχική Ροή Ειδήσεων Διαμαρτυρία για ανεμογεννήτριες και γεωτρήσεις στο Βέρμιο στο Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

Διαμαρτυρία για ανεμογεννήτριες και γεωτρήσεις στο Βέρμιο στο Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

Δυναμιική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν  μέλη του SOS Βέρμιο και πολίτες της Νάουσας για τις γεωτρήσεις και όσα συμβαίνουν στο Όρος Βέρμιο κατά την κατασκευή του Φαραωνικού Αιολικού Πάρκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, το απόγευμα της Τετάρτης (15/6/2022). 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας προβλήθηκε παρά την αρχική αρνητική θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, μικρό βίντεο και ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται πως μια πέτρα που πέφτει σε μια από τις γεωτρήσεις  στο τέλος  βρίσκει σε υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή Χαμίτη στα περίπου 2000 μέτρα στο Βέρμιο.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες ο πρόεδρος της συνεδρίασης κ. Βασιλείου διάκοψε προσωρινά τη συνεδρίαση ενώ ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας υποσχέθηκε πως άμεσα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση μόνο με αυτό το θέμα.

Πηγή: naousanews.gr
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή