Αρχική Ροή Ειδήσεων Σύμβαση για αλλαγή του ταρτάν στον στίβο του ΔΑΚ “Δ. Βικέλας” simvasi...

Σύμβαση για αλλαγή του ταρτάν στον στίβο του ΔΑΚ “Δ. Βικέλας” simvasi gia allagi tartan

ΔΤ από Δ. Βέροιας: Στην υπογραφή της σύμβασης για την «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ”» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον Παύλο Πετρίδη, η τεχνική εταιρία του οποίου εδρεύει στο Κιλκίς.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα που είναι επιστρωμένος μέσα στα όρια της εσωτερικής περίφραξης του αγωνιστικού χώρου. Η επιφάνεια επίστρωσης του νέου ελαστικού συνθετικού τάπητα είναι περίπου 9.000μ², ενώ ισχύουν οι προδιαγραφές επιδόσεων για συνθετικά δάπεδα επιφανειών στίβου της Διεθνούς  Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού. 

Το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 895.000,00 €, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης».

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή