Αρχική Ροή Ειδήσεων Κυκλοφόρησε το 14ο φύλλο της ψηφιακής εβδομαδιαίας εφημερίδας της Ημαθίας “InVeria” (12/6/2022)

Κυκλοφόρησε το 14ο φύλλο της ψηφιακής εβδομαδιαίας εφημερίδας της Ημαθίας “InVeria” (12/6/2022)

Κυκλοφόρησε το 14ο φύλλο της ψηφιακής εβδομαδιαίας εφημερίδας της Ημαθίας “InVeria”, της εφημερίδας που έρχεται κάθε Κυριακή στο e-mail σας και είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. 

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας φιλοξενείται η άποψη του εξωτερικού μας συνεργάτη Θάνου Κάλλη για την… δραστηριότητα των κυβερνητικών βουλευτών της Ημαθίας, ενώ στις υπόλοιπες σελίδες θα βρείτε ρεπορτάζ από την περιοδεία του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ημαθία, ρεπορτάζ από την πανήγυρη του Ναού του Αγ. Λουκά στην Παναγία Δοβρά, διάφορες άλλες ειδήσεις, άρθρα εξωτερικών συνεργατών μας, την φωτογραφία της εβδομάδας και το παραμύθι μας, τα νέα της περασμένης εβδομάδας σε τίτλους και, ειδικά για αυτό το φύλλο, την στήλη «ex-Αιρετικά», στην τελευταία σελίδα, που επιστρατεύει το χιούμορ, αντί πολιτικού σχολίου!

Ευχόμαστε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον για εσάς και… μην ξεχνάτε, μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν την εφημερίδα στο e-mail σας κάθε Κυριακή πρωί!

Δείτε την εφημερίδα:

 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή