Αρχική Ροή Ειδήσεων Επίσκεψη της Φρόσως Καρασαρλίδου στη λαϊκή αγορά της Βέροιας

Επίσκεψη της Φρόσως Καρασαρλίδου στη λαϊκή αγορά της Βέροιας

ΔΤ από πρ. βουλευτή Ημαθίας Φρ. Καρασαρλίδου:  Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Βέροιας πραγματοποίησε η πρ. Βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου την Τρίτη. 

Μίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για την οικονομική κρίση, την ακρίβεια και το αυξημένο καλλιεργητικό κόστος.

Η κατάσταση στην πραγματική οικονομία της Ημαθίας – μιας κατεξοχήν αγροτικής περιοχής – είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η έκρηξη του κόστους παραγωγής και μεταφοράς δημιουργεί τεράστια προβλήματα, ενώ οι πρωτοφανείς αυξήσεις στην ενέργεια ροκανίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών και απειλούν την βιωσιμότητα εκατοντάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει την επιλογή να μην αντιμετωπίσει την ακρίβεια και να αφήσει μια ολόκληρη κοινωνία απροστάτευτη. Η ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα που έχει διαμορφώσει δεν αποτελεί μονόδρομο. Τα πράγματα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν, από μια προοδευτική κυβέρνηση που θα συγκρουστεί αποφασιστικά με την ακρίβεια και θα στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία.

 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή