Αρχική Ροή Ειδήσεων Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα “Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ...

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα “Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΛΑΜΙΑ” (11-06-2022)

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας της Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα το Σάββατο 11-06-2022.  

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε  

– Το Σάββατο 11-06-2022 και κατά τις ώρες 15:30΄ έως και 22:00΄ τις κάτωθι  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:  

  • Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης έως τη συμβολή της με  την οδό Παυσανίου, εφόσον απαιτηθεί.  
  • Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων,  όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Σταδίου από τη συμβολή της με την οδό Ζωναρά έως τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου, στο ρεύμα προς έξοδο  πόλεως.   
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή