Στο κλειστό Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας πραγματοποίησε ομιλία ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2022. 

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε εκτενώς στον πόλεμο της Ουκρανίας και την συμμετοχή της Ελλάδος σε αυτόν, στην οικονομική κρίση που μαστίζει τα κατώτερα οικονομικά στρώματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ημαθία και τις “πληγές” της, τόσο στους εργαζόμενους στον βιομηχανικό τομέα, όσο και στους αγρότες, που πλήττονται από τα κυβερνητικά μέτρα ή την κυβερνητική αδιαφορία. 

Μετά την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα έκαναν τοποθετήσεις τρία άτομα, ένας εργαζόμενος στον βιομηχανικό τομέα, ένας αγρότης και ένας μαθητής Λυκείου, συμβολίζοντας έτσι τους τομείς που εστιάζει το ΚΚΕ, στους εργάτες, τους αγρότες και τη νεολαία. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή