Τέλος στην… αγωνία των δημοτών της Βέροιας έβαλε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αλλά κυρίως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης!

Το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και άρχισαν ακόμη και τα στοιχήματα για το τι μπορεί να συνέβη! Κάποιοι άρχισαν να μιλούν για ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, ενώ άλλοι το απέδωσαν στον μεγάλο φόρτο εργασίας του αντιδημάρχου (κατασκευή κυκλικών κόμβων σε μέρη που δεν χρειάζεται, διδασκαλία μαθήματος γεωγραφίας σε part time απασχόληση, δικαστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταβέρνες, πάτημα like και γράψιμο σχολίων στα social media και άλλα πολλά…). 

Τελικά, ένα 48ωρο μετά την πρώτη αναστάτωση, μια νέα φωτογραφία για νέα σύμβαση έργου, αυτή με την φορά με τον Αντιδήμαρχο παρόντα πάνω από το κεφάλι του Δημάρχου Βέροιας, ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια και το όργιο φημολογίας (δείτε το θέμα εδώ).

Δεν μάθαμε γιατί έλειπε από την προηγούμενη φωτογραφία, αλλά παρακαλούμε τους δύο πολιτικούς άνδρες να μην παίζουν με την ηρεμία μιας ολόκληρης πόλης! Δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη στάση αυτή! Θα μπορούσε να περιμένει η υπογραφή (και η φωτογράφιση) μέχρι να είναι διαθέσιμος ο αντιδήμαρχος και όχι να βγάζουν άρον – άρον τις φωτογραφίες και να προκαλούν αναστάτωση!!! 

 

Ευχαριστούμε για την… κατανόηση!

ΥΓ: Επειδή στις μέρες μας κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα από ορισμένους, το παραπάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό…

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή