Για την κοπή των χόρτων στην περιοχή του Πανοράματος (αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρήθηκαν και σε άλλες περιοχές) που έγινε πριν από ένα μήνα και τα υπολείμματα των χόρτων αφέθηκαν όπως – όπως στα σημεία κοπής, αναφέρεται αναγνώστρια του InVeria.gr, σε μήνυμά της. 

Το μήνυμα της αναγνώστριας αναφέρει:

Καλησπέρα. Οι φωτογραφίες είναι από το Πανόραμα, στη Βέροια. Έχω ήδη πάρει τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα στο Δήμο στην καθαριότητα. Η κατάσταση είναι έτσι και χειρότερα εδώ κ ένα μήνα. Έκοψαν τα χόρτα και τα άφησαν στις άκρες των δρόμων… Αυτή είναι σωστή διαχείριση των χόρτων; Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια. Δε φτάνει που δεν έρχονται ποτέ να μας καθαρίσουν μας βρωμίζουν και από πάνω. 

Μάλλον κάτι δεν πήγε με την συγκεκριμένη εργολαβία, διότι τα παράπονα είναι αρκετά και τις προηγούμενες χρονιές το κόψιμο των χόρτων ακολουθούσε φυσητήρας και γενικότερα πιο “νοικοκυρεμένης” δουλειά. Ας το δουν οι αρμόδιοι την επόμενη φορά που θα κάνουν την (απευθείας) ανάθεση. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή