ΔΤ από ΤΟΒ: Περισσότεροι από 100 φωτογράφοι συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας με θέμα τις «Ανθισμένες Ροδακινιές»! Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αδράνειας λόγω κορωνοϊού, φέτος ο ανθισμένος ροζ κάμπος της Βέροιας είχε την τιμητική του! 

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της FUJIFILM Hellas, προσέλκυσε επαγγελματίες και ερασιτέχνες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα που άφησαν κι αυτοί το στίγμα τους, στην εθελοντική προσπάθεια ανάδειξης ενός φαινομένου μοναδικής ομορφιάς στην ελληνική ύπαιθρο. 

Αναλυτικά τα βραβεία και οι διακρίσεις:

1ο Βραβείο: Λαχανά Ειρήνη (κερδίζει μία instax mini LiPlay)

2ο Βραβείο: Σεβαστίδου Νατάσα (κερδίζει μία instax SQ1)

3ο Βραβείο: Γαμπιεράκης Μάνος (κερδίζει μία instax mini 40)

Διακρίσεις:

Αγιαννίδης Μιχάλης

Γαμπιεράκης Μάνος (2 φωτογραφίες)

Γκρίτζαλης Δαμιανός

Θεοδώσης Κελλάρης

Καλημέρη Θωμαή (3 φωτογραφίες)

Κοκκινομάγουλου Ελένη

Κουγιουμτζής Στέλιος

Λαχανά Ειρήνη

Λουλέ Χριστίνα

Μουπασιρίδης Κωνσταντίνος

Μπαράκου Κατερίνα

Παχατουρίδου Αυγή

Τσούκαλης Γιάννης

Χειμαριού Πηνελόπη

Ο ΤΟΒ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και… δίνουμε ραντεβού στην έκθεση φωτογραφίας που θα ανακοινωθεί σε μελλοντικό χρόνο.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή