Από τη Μητρόπολη Βέροιας: Το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, την μνήμη του Θαυματουργού Αγίου Λουκά του Ιατρού. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ 

Παρασκευή 10 Ιουνίου, 7:00 μ.μ.

Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός & Αρτοκλασία  

Σάββατο 11 Ιουνίου, 7:00 π.μ.

Όρθρος, Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο & Ιερά Λιτανεία  

Σάββατο 11 Ιουνίου, 11:30 π.μ.

Εκδήλωση αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Σταυροπηγίου κυρό Αλέξανδρο Αίθουσα «Μητρ. Σταυροπηγίου Αλέξανδρος» – Ι. Μ. Δοβρά  

Σάββατο 11 Ιουνίου, 7:00 μ.μ.

Μεθεόρτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση  

Ο Ιερός Ναός το Σάββατο 11 Ιουνίου θα παραμείνει ανοιχτός από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ., όπου θα τίθεται σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.  

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας www.imverias.gr, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος 90.2 FM». 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή