ΔΤ από 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας: Την Τετάρτη 25/05/2022 πραγματοποιήθηκαν δράσεις για την Ανακύκλωση από τους μαθητές/τριες των Α2, Γ1 και Γ2 τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Αρχικά, οι μαθητές/τριες επισκέφθηκαν το γειτονικό στο σχολείο κάδο ανακύκλωσης ρούχων, όπου παρακολούθησαν δια ζώσης τη συγκομιδή αυτών από τη σχετική εταιρεία που συνεργάζεται με το Δήμο Βέροιας και ενημερώθηκαν για την διαδικασία ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το σχολείο μας ο κ.Ιορδάνης Κυριμκιρίδης από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας και ενημέρωσε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη σημασία της ανακύκλωσης και τη χρήση των διαφορετικών κάδων μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Σχεδίων Δράσης για την Αξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας του ΥΠΑΙΘ και σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα ανακύκλωσης και αειφορίας και την ανάπτυξη και καλλιέργεια του εθελοντισμού και ενεργού πολίτη στο σχολείο.

Η Διευθύντρια

Κουκουρίκου Αρεστούλα

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή