Σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου 2022 συμπληρώνονται 569 χρόνια από την Άλωση της Πόλης. Ας κρατάμε αυτή την ημερομηνία στο νου μας, για λόγους διδακτικούς και ιστορικούς. 

Κατά τ’ άλλα, σας καλωσορίζουμε στο 12ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria, που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή πρωί. Στο σημερινό φύλλο και τα θέματα είναι και πάλι πολλά και ποικίλα, από τα 28α Παύλεια την άποψη μας, μέσω του κεντρικού editorial άρθρου, για τον Πολιτισμό και την διαχείριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.  

Τα άρθρα των εξωτερικών συνεργατών μας είναι και φυσικά εδώ, με τις συμβουλές για τις Πανελλαδικές και με πρόταση για την αγροτική παραγωγή, υπάρχουν οι ειδήσεις και σημαντικά θέματα της εβδομάδας, η φωτογραφία της εβδομάδας, το παραμύθι μας.

Ωστόσο, ξεχωριστή θέση έχει στις σελίδες μας (όπως και στην καρδιά μας) η νέα δράση των «Παιδιών της Άνοιξης» για την σοκολάτα Bili, που γίνεται με σκοπό την ενίσχυση των εσόδων του Συλλόγου για την ανέγερση της νέας στέγης του στην Πατρίδα Βέροιας. 

Καλή σας ανάγνωση!

Το 12ο φύλλο της ψηφιακής εφημερίδας InVeria:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή