Από το Δήμο Βέροιας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος ετήσιος κύκλος του προγράμματος του Δήμου Βέροιας « Γνωρίζω την πόλη μου Περπατώντας» . Στο πρόγραμμα ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν 28 τμήματα δημοτικών γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Βέροιας σε διάστημα έξι μηνών. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία με την συνοδεία των εκπαιδευτικών τους να περιηγηθούν στην πόλη μας, να ακούσουν για την ιστορία της, να γνωρίσουν καλύτερα τα μνημεία, τις εκκλησίες της και τις παραδοσιακές συνοικίες.  Ακούραστος ξεναγός σε όλες τις διαδρομές ο συνταξιούχος δάσκαλος και μελετητής της τοπικής ιστορίας και λαογραφίας κ. Μάκης Δημητράκης, ο οποίος ανέλαβε με μεγάλη χαρά να ξεναγήσει εθελοντικά τα σχολεία μας και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας και τον επιστημονικό συνεργάτη του κ. Ιωάννη Βαλαχή όπως και από την αντιδήμαρχο Παιδείας και Ισότητας φύλων κ. Συρμούλα Τζήμα, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων κ. Λένα Δημητριάδου και κ. Νίκο Νικολαΐδη.

Για όσα σχολεία δεν είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, το επιτυχημένο πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την νέα σχολική χρονιά. 

Ο Δήμος Βέροιας συγχαίρει  όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικούς και ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι συνετέλεσαν στην υλοποίηση του.  

Η  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΤΖΗΜΑ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή