Από τη Μητρόπολη Βέροιας ανακοινώθηκε: Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν κατά τον μήνα Ιούλιο, αντί κατασκήνωσης, το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους, οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως μας. 

Η κατήχηση και η διακονία των νέων στην τοπική μας Εκκλησία δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες με τη συμπαράσταση συνεργατών και εθελοντών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων σας προτρέπει να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεως μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής και φιλίες, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κατηχητή ή στον Ιερέα της ενορίας σας για να λάβετε τον κανονισμό λειτουργίας και τη σχετική αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια – υπ’ όψιν π. Προδρόμου Γκιρτζαλιώτη) καθημερινά από την Τετάρτη 1 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρες 10:00 π.μ. – 12:00 μ..

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή