Αρχική Ροή Ειδήσεων Μαθητές Ερμηνευτές – Μαθητές Δημιουργοί στον αέρα του European School Radio

Μαθητές Ερμηνευτές – Μαθητές Δημιουργοί στον αέρα του European School Radio

Δ.Τ. από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας: Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας από όλες τις τάξεις του γυμνασίου και λυκείου την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 1 – 2 μ.μ. μιλούν για τη μεγάλη τους αγάπη, τη μουσική και μας κρατούν συντροφιά ερμηνεύοντας έργα κλασικής μουσικής αλλά και δικές τους δημιουργίες στον αέρα του European School Radio.

Η εκπομπή είναι το τελικό προϊόν δράσης που εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της ΑΕΕ: “Δημιουργούμε, Αξιοποιούμε και Ραδιοεπικοινωνούμε μέσω του Μαθητικού Ραδιοφώνου – European School Radio”. Βασικοί στόχοι της δράσης είναι να αξιοποιηθεί το καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο του μαθητικού ραδιοφώνου – European School Radio στα φιλολογικά και στα μουσικά μαθήματα και να δουν το σχολείο οι μαθητές ως χώρο γνώσης, έκφρασης, δημιουργίας, συνεργασίας, επικοινωνίας. 

Υπεύθυνοι καθηγητές – εμψυχωτές: Βασίλης Βαλαβάνης, Έλσα Ιωαννίδου, Χαρά Σκουμποπούλου, Σπύρος Σούφης 

Πρόγραμμα εκπομπής: 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή