Δ.Τ.: Με 77 αθλητές και αθλήτριες από 14 αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, το ερχόμενο τριήμερο 27-29 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. 

Διοργανωτής είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την βοήθεια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στους αγώνες θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο αγώνες Διπλών και Διπλών Μικτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Οι συμμετοχές του “Εν Σώματι Υγιεί” ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας με τρεις αθλητές θα συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” οι οποίο θα αγωνιστούν στο ατομικό της κατηγορίας τους και στο Διπλό Ανδρών:

1. Μαύρης Ελευθέριος (ΤΤ6)

2. Δημητρακόπουλος Ιωάννης (ΤΤ8)

3. Πετρόπουλος Ευστράτιος (ΤΤ10)

και Μαύρης/Δημητρακόπουλος (MS14-18)

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” και Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Το “Εν Σώματι Υγιεί” συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ από το 2016 με 31 συμμετοχές και έχει κατακτήσει συνολικά 27 πανελλήνιες νίκες (1-12-14).

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή