Αρχική Ροή Ειδήσεων Συγκέντρωση συμβασιούχων ΟΤΑ στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας

Συγκέντρωση συμβασιούχων ΟΤΑ στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ημαθίας το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου 2022 στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας, στο πλαίσιοο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκύρηξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Στην κινητοποίηση της Βέροιας μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στους Δήμους της Ημαθίας, Σάκης Χειμώνας

Κύριο αίτημα της κινητοποίησης είναι η μονιμοποίηση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους δήμους (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι ΕΣΠΑ που απασχολούνται σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κοινωνικές δομές, εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έμειναν εκτός εργασίας, σχολικές καθαρίστριες, εργαζόμενοι που απασχολούνται συνεχόμενα σε εντολή δικαστικών αποφάσεων και στα προγράμματα Άθλησης για Όλους κ.ά.), αλλά και η άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού «ώστε οι δήμοι να καλύψουν τα τεράστια κενά που αντιμετωπίζουν σε ανθρώπινο δυναμικό».

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή