Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (18/5/2022) στο αθλητικό πάρκο “ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ” στην περιοχή της Βίλας Βικέλα στη Βέροια, οι σχολικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης δημοτικών και γυμνασίων, που διεξήχθησαν στα πλαίσια του τουρνουά «Άλκης Παρών», εις μνήμη του Άλκη. 

Το αθλητικό πάρκο έχει ήδη μετονομασθεί και την Τετάρτη (18/5) έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, παρουσία των γονέων του 19χρονου Άλκη.

Η δράση διοργανώθηκε από τον Δήμο Βέροιας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας.

Στους αγώνες διακρίθηκαν οι ομάδες του 2ου Γυμνασίου Βέροιας και του 5ου Δημοτικό σχολείο, ενώ  μαθητές του Γυμνασίου Μακροχωρίου και ο καθηγητής μουσικής του σχολείου έγραψαν τραγούδι για τον Άλκη, το οποίο και ερμήνευσαν κατά τη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας στο γήπεδο. 

Το τραγούδι για τον Άλκη:

Σε μήνυμα του το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας αναφέρει: 

ΑΛΚΗ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΡΩΝ!

Οι σχολικοί αυτοί αγώνες θα καταστούν θεσμός εις μνήμη σου, δίνοντας μήνυμα υγειούς αθλητικού πνεύματος!

 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή